Onze zalen

Huiskamer De Groote Sociëteit beschikt over drie unieke zalen met een eigen charme en exclusiviteit op de begane grond is de Balzaal gelegen met uitzicht over het romantische Vrijthof. Aansluitend aan de Balzaal ligt de Huiskamer met een klassieke bar. Op de eerste verdieping ligt de vergaderzaal met een eigen bar en sanitaire voorzieningen. 

m2 Receptie Diner
Balzaal 78 200 96
Huiskamer 77 125 42
Andre Rieu Salon 60 80 40

BALZAAL

De balzaal is dé parel van Huiskamer De Groote Sociëteit met een oppervlakte van 78m2. De grote partij ramen grenzen tot aan het hoge Victoriaanse plafond en zorgt voor een overvloed aan natuurlijk daglicht. Stijlvol en authentiek in combinatie met een vergadering, borrel, intiem diner, of een feestavond! 

De zaal is rolstoelvriendelijk en is voorzien van airconditioning. 

Dineren tot 96 personen

Receptie tot 200 personen

theater
(104 personen)

lange tafels
(68 personen)

cabaret
(56 personen)

carré
(42 personen)

HUISKAMER

Met een oppervlakte van 77m2 is onze Huiskamer ideaal voor uw receptie, borrel en/of feestavond. Gezellig met uw gezelschap aan de klassieke bar met drankjes en gastvrijheid van top-niveau!

De Huiskamer staat via grote openstaande deuren in connectie met de balzaal. Uw evenement kunt u dus prima combineren tussen beide zalen. 

De zaal is rolstoelvriendelijk en is voorzien van airconditioning. 

Dineren tot 42 personen.

Receptie tot 125 personen.

Andre Rieu Salon

ANDRE RIEU SALON

Op de 1e verdieping is de Andre Rieu Salon gelegen. Een exclusieve ruimte van 58m2 die voorzien is van veel daglicht. Ideaal voor een zakelijke bespreking, diner en/of borrel. De Andre Rieu Salon heeft bovendien een eigen bar, eigen sanitaire voorzieningen en is voorzien van airconditioning.

Dineren tot 40 personen

Receptie tot 80 personen

theater
(50 personen)

lange tafels
(40 personen)

cabaret
(36 personen)

carré
(32 personen)

Klik hier om uw tickets direct te bestellen!