PRIVATE DINING

Hoge gastvrijheid, stijlvolle ambiance en unieke gerechten; de perfecte combinatie! Huiskamer De Groote Sociëteit biedt alle exclusiviteit zodat alle aandacht aan het gezelschap geschonken kan worden.

Dineren in een authentieke ambiance

Geniet van een private dining in het kloppend hart van Maastricht. Uw wensen worden vertaald naar een prachtig en culinair hoogstaand diner. Wij verzorgen privé diners in een authentieke en stijlvolle ambiance met zicht op het romantische Vrijthof. Private dining kan in een divers

gangendiner, walking dinner
of een buffet. Ieder type diner heeft zo haar charmes, en in alle gevallen bent u verzekerd van culinaire hoogstandjes. Samen met onze catering partners kunnen we al onze gerechten afstemmen op uw wensen.

Unieke locatie

  • Gelegen aan het Vrijthof 
  • Exclusiviteit mogelijk tot 330 personen
  • Stijlvolle ambiance 
  • Parkeren op 50m van overdekte garage
  • Toegankelijk voor mindervaliden

Stijlvolle ruimtes

Huiskamer De Groote Sociëteit beschikt over drie unieke zalen met een eigen charme en exclusiviteit. Op de begane grond is de Balzaal gelegen met uitzicht op het romantische Vrijthof. Aansluitend ligt de Huiskamer met een klassieke bar. Tot slot ligt de vergaderzaal met eigen bar op de eerste verdieping. Alle zalen zijn flexibel en kunnen naar wens ingedeeld worden.

 

Balzaal: diner tot 96 personen 

Huiskamer: diner tot 42 personen 

Vergaderzaal: diner tot 40 personen

Culinair

Huiskamer De Groote Sociëteit werkt samen met Quadakkers catering en Maison Van Den Boer. Zij staan altijd klaar voor de smaakvolle culinaire invulling van uw event. Samen met Huiskamer De Groote Sociëteit bespreekt u de wensen van het event waarna de culinaire uitvoering door de cateraars wordt verzorgd.

Contact

Klik hier om uw tickets direct te bestellen!