Voor een betoverende oudejaarsavond in Maastricht is Sylvester Soiree aan het Vrijthof dé perfecte bestemming. De Sylvesterparty om het nieuwe jaar in te luiden. 

Stap binnen in de warmte van Huiskamer De Groote Sociëteit. Dineer, drink en dans de avond  op de beste dance classics uit de jaren ’70, ’80 en ’90 van onze stijlvolle DJ met overweldigend uitzicht op het meest bekende plein van Nederland en haar vuurwerk.

U wordt op 31 december ontvangen vanaf 20.00u met een gezellig glaasje bubbles waarbij wij om 20.30u starten met het serveren van het oudejaarsdiner. Ons gepassioneerd keukenteam heeft een speciaal op maat gemaakt 5-gangen walking dinner gecreëerd, dat het toneel vormt voor een avond vol culinair genot tijdens de jaarwisseling. Naarmate de avond vordert zal de dansvloer een prominente rol spelen vol met entertainment terwijl we samen aftellen naar het nieuwe jaar.

Bij de ambiance van deze oudejaarsavond past een dresscode, dus kleed u vooral Chic en geniet in stijl.

De ticketprijs bedraagt € 160 en is inclusief 5-gangen walking dinner, drank, bubbels én entertainment. U wordt volledig door ons in de watten gelegd.

Koop hier uw tickets!