Preuvenemint Maastricht

Ieder jaar, in het laatste weekend van augustus wordt het Preuvenemint georganiseerd op het Vrijthof in Maastricht. Het Preuvenemint is het grootste culinaire openlucht event in de Benelux en trekt ieder jaar zo’n 120.000 bezoekers uit heel Europa aan.

Dit jaar gaat het Preuvenemint door van 27 tot en met 30 augustus 2020. Tijdens dit weekend, dat helemaal in het teken staat van het samen preuve, geniet heel Maastricht van verschillende culinaire hoogstandjes. Het is de bedoeling dat restaurants, cateraars en derden tijdens het Preuvenemint verschillende soorten producten aanbieden om te preuve. Daarnaast worden er verschillende artiesten uitgenodigd op het Vrijthof voor optredens en worden er biertenten opgezet die veelal bemand worden door leden van Maastrichtse verenigingen. Bovendien gaat een groot deel van de opbrengst van het evenement naar verschillende goede doelen!

Natuurlijk kijken wij er ieder jaar weer naar uit om van zo een groot openluchtrestaurant voor de deur te mogen genieten. Daarnaast wordt er in de balzaal van Huiskamer de Groote Sociëteit jaarlijks een bijeenkomst georganiseerd waarbij het Preuvenemint een groot deel van de opbrengsten aan diverse goede doelen schenkt. Daar worden wij natuurlijk blij van!

Ook het personeel van Horecare, de personeelspartner van zowel Huiskamer De Groote Sociëteit als van het Preuvenemint, verwelkomen wij ieder jaar voor de kickoff. Iedereen wordt gebrieft en maakt zich klaar om te werken om vervolgens het Vrijthof vol ornaat en trots te betreden. Dit is atijd weer een bijzonder moment.

Tot slot bieden wij de mogelijkheid om in een besloten gezelschap te borrelen bij Huiskamer De Groote Sociëteit. Dankzij de exclusiviteit is er geen omkijk naar andere en enkel aandacht voor jou relaties. Daarna kunnen jullie gezellig verder genieten op t’ Preuvenemint!

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!