Kerstbrunch Maastricht

It’s the most wonderful time of the year..

Beleef dit jaar een onvergetelijke Kerst samen met jouw dierbaren in de feestelijke sferen van onze prachtige balzaal met uitzicht op het mooie Vrijthof. Geniet van een vijfgangen kerstbrunch, geserveerd met prachtige wijnen, met passie bereidt door ons toegewijde keuken team in een magische omgeving dat voor een waar kerstgevoel zorgt!

Onze kerstbrunch wordt voor u geserveerd:

Wildpaté in een jasje van bladerdeeg met bundelzwammetjes afgeblust met Colheita Port

Door rook gegaarde rib-eye van het Limousin rund, geserveerd met een mayonaise van sriacha en yuzu, en een krokantje van mais tortilla’s

Vers kreeftensoepje met een schuim van visbouillon, luxe gegarneerd met een soepstengel met viskuit en bieslook

Frisse cocktail van wodka, prosecco en sorbetijs van aardbei

Gesauteerde bief van hert met een rode wijn sjalottensaus, geserveerd met een puree van winteraardappel met truffel en een ratatouille van seizoensgroenten

Opengewerkte bol van melk chocolade gevuld met een mousse van mango, passievrucht en pistache

Heeft u bepaalde eetwensen of allergieën? Geef het tijdig door en wij houden hier rekening mee. Ook de kinderen worden uiteraard goed in de watten gelegd met een heerlijk kinderkerstdiner.

Dit feestelijke evenement kost € 125 per persoon en is inclusief een welkomstdrank, amuse, 5-gangen diner en onbeperkt wijn en non-alcoholische dranken. Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar is de prijs € 37,50.

Kerstbrunches zijn erg populair. Wij verkopen daarom de arrangementen enkel online in de voorverkoop. Reden te meer om er snel bij te zijn!

A warm welcome awaits you at Huiskamer De Groote Sociëteit!

RESERVEER HIER UW PLAATSEN! 

Wist u dat u uw bezoek kan combineren met Magisch Maastricht aan het Vrijthof, de gezelligste en mooiste kerstmarkt van Nederland?

Bekijk hier enkele sfeerbeelden van onze locatie.