Carnaval bij Huiskamer De Groote Sociëteit

Op vrijdag 21 februari 2020 begon het carnaval weer in Maastricht. Om deze aftrap te vieren ga je natuurlijk naar het Vrijthof. Wij begonnen met De Groote, Gezellige Carnaval Borrel waarbij we zowel binnen als buiten, samen met onze buren De Perroen, danste op de deuntjes van de allround music! Op zaterdag ging het feestje natuurlijk gewoon door!

En dan, op zondag 23 februari, was het zover want dan begon Vastelaovend pas écht. Nadat het Mooswief omhoog getakeld werd en het Momuskanon elfmaal afging, ontvingen wij de gezelligste carnavalisten om samen Vastelaovend te vieren! We vierde door tot dinsdag. Ondertussen kwamen Jerome Gelissen en Bieske langs en hoorde Huiskamer De Groote Sociëteit tot een van de meest gezellige plekjes van Maastricht.

Maandag en dinsdag introduceerde we Kindervastelaovend waardoor kinderen tussen 14u-19u samen konden dansen, springen en Vastelaovend vieren bij Huiskamer de Groote Sociëteit en de Perroen aan het Vrijthof. Het kinderfeest is een carnavalstraditie voor alle kinderen uit de regio Maastricht om samen te genieten van een onvervalst en geweldig carnvavalsfeest.

De ‘Vastelaovend in Mestreech’ leeft, en wij genieten daar met volle teugen van!

Bent jij er volgend jaar (weer) bij om er fantastische dagen van te maken?