Culinair

Huiskamer De Groote Sociëteit werkt samen met Quadakkers catering en Maison Van Den Boer. Zij staan altijd klaar voor de smaakvolle culinaire invulling van uw event. Samen met Huiskamer De Groote Sociëteit bespreekt u de wensen van het event waarna de culinaire uitvoering door de cateraars wordt verzorgd.

Quadakkers Catering

Quadakkers catering is een bedrijf waar de ervaring en liefde voor goed bereid en lekker eten in alle facetten zichtbaar gemaakt wordt. Quadakkers ontwikkelt en produceert alle gerechten en buffetten in eigen keuken. Hierdoor blijft de kwaliteit en de stijl gewaarborgd tot de gerechten bij uw gasten op het bord geserveerd worden.

Quadakkers is een sterk voorbeeld van een echt familiebedrijf. Dit is terug te zien in alle recepturen waarvan een groot aantal reeds drie generaties lang beproefd en bekroond zijn. Daarnaast kunt u tot op vandaag nog steeds profiteren van de unieke combinatie van versmarkt en traiteur.

Maison Van Den Boer

In de wereld van Maison wordt u omringd door historische klasse en innovatieve smaakmakers. Achter het fornuis liggen haar roots. De plek waar alles draait om de smaak van lekker eten. De ‘equipe de cuisine’ bestaat uit zo’n 100 vakmensen die dagelijks de meest bijzondere gerechten bereiden.

Maison wilt de wereld gelukkiger maken, maar ook duurzamer. Als familiebedrijf hecht ze aan de lange termijn. Zo zoekt ze steeds naar oplossingen om voedselverspilling te voorkomen. Ook werkt Maison Van Den Boer aan duurzame relaties met klanten, leveranciers en haar eigen mensen.

Diner

Bij Huiskamer De Groote Sociëteit stelt iedereen alles in het werk om een perfect gerecht en een unieke beleving te bieden. Iedereen houdt van lekker eten, waarbij de gerechten met een rijke smaak centraal staan. Alle gerechten zijn vers, ambachtelijk bereid en van hoge kwaliteit. Ieder gerecht kunt u nuttigen onder het genot van een heerlijk bijpassend wijnarrangement. Wij laten u graag genieten van rijke smaken en de laatste trends op culinair gebied.

Huiskamer De Groote Sociëteit biedt een breed scala aan mogelijkheden voor diners dankzij haar langdurige samenwerking met haar cateraars. Van een trendy walking dinner, een shared dinner, een buffet tot een luxe uitgeserveerd diner. Ieder type diner heeft zo haar eigen charmes, maar in alle tijden bent u verzekerd van culinaire hoogstandjes. Hierbij zorgen de stijlvolle zalen met perfect gedekte tafels, fonkelend glaswerk en verfijnde decoratie voor de authentieke en bijzondere uitstraling. Bovendien verrassen wij u graag met culinaire alternatieven bij diëten, allergieën of andere restricties.