BRUILOFT

It is such a happiness when good people get together - and they always do.

The venue

De Groote Sociëteit ligt op het mooiste plein van Nederland: het Vrijthof. Maastricht heeft een rijke historie met op iedere hoek een ander karakter. Droom weg in deze charmante stad. Ontvang uw gasten in een 19- eeuwse sfeer met alle hedendaagse voorzieningen. Het hoge plafond, de grote ramen en de stijlvolle huisstijl zorgen voor een romantische sfeer. De Groote Sociëteit is uitermate geschikt voor uw perfecte dag. In onze stijlvolle zalen creëren we een romantische sfeer en dankzij de grote ramen is er veel lichtinval.

The best is yet to come

Verwelkom uw gasten bij De Groote Sociëteit met een lekker glaasje bubbels waarna de ceremonie kan plaatsvinden. Van het ‘weggeven’ van de bruid door de vader tot het ja-woord en het tekenen van de akte. De ceremonie is het belangrijkste gedeelte van deze bijzondere dag. Wij toveren een van onze zalen om tot een stijlvolle en ongedwongen plek voor de trouwceremonie om hier een onvergetelijk moment van te maken.

Bruidstaart & toost

Na de huwelijksceremonie staan de bubbels klaar om de feestelijke dag voort te zetten. Uiteraard in combinatie met de lekkerste bruidstaart of een andere heerlijke traktatie. Een mooi moment om een toost uit te brengen en samen te genieten van een aperitief in een stijlvolle sfeer. We serveren hapjes en drankjes zodat jullie niets tekortkomen.

Diner

Wij werken samen met de beste cateraars uit de omgeving om met passie voor u en uw gasten een uitstekend diner te serveren. Dit is een mooi moment van ontspanning, speeches en gezellig bijpraten. Er zijn verschillende mogelijkheden: diner, walking diner en buffet. Elk type diner heeft haar eigen charmes en in alle gevallen zijn jullie verzekerd van culinaire hoogstandjes.

Feest

Deze prachtige dag wordt natuurlijk in stijl afgesloten tijdens een spectaculair huwelijksfeest. Dankzij de hoge ramen en plafonds en de charmante huisstijl kunnen er in de balzaal waanzinnige feesten georganiseerd worden.

 

Uiteraard denken we graag mee over de invulling van de avond met een passende DJ of live band, een bijzonder thema of speciale hapjes en drankjes.

Contact

Klik hier om uw tickets direct te bestellen!