André Rieu op het Vrijthof

Een Maastrichtse traditie die niet meer weg te denken is: André Rieu op het Vrijthof in de grootste en meest romantische openluchtconcertzaal van Nederland. In juli 2023 brengt hij samen met zijn Johann Strauss Orkest voor de 16e keer meerdere zomeravonden tot leven op dit prachtige plein. Een onvergetelijke belevenis, drie héle weekenden lang.

De jaarlijkse concertreeks van André Rieu begon in 2005 als eenmalig concert. Inmiddels is het uitgegroeid tot een van de meest populaire live acts ter wereld en staat het Vrijthof ieder jaar weer vol met walsende mensen.

Publiek van over de hele wereld op het Vrijhof in Maastricht

Van Sydney tot Quebec en van Ottawa tot New York, André Rieu, treedt overal ter wereld op. Maar André Rieu op het mooiste plein van Nederland, dat is iets wat je nergens anders meemaakt.

Maastricht is de enige stad waar André Rieu jaarlijks een reeks openluchtconcerten geeft. De zomerconcerten in Maastricht zijn een paradijs voor Rieu-fans. Duizenden mensen van over de hele wereld reizen af naar het Vrijthof om te genieten van de aanstekelijke melodieën van Rieu, variërend van klassieke muziek, walsen, operettes en musicals tot vette pophits. Bovendien verrast André Rieu altijd tijdens zijn concerten op het Vrijthof met wereldberoemde gastartiesten.

Beleef de magische wereld van André Rieu op het Vrijthof

Bent u ook gefascineerd door de betoverende sfeer van André Rieu en wilt u genieten van een onvergetelijke avond op het Vrijthof? Combineer André Rieu dan met een heerlijk driegangendiner bij de Groote Sociëteit en geniet vanaf ons prachtige terras van een spectaculair uitzicht op het podium. Een avond lang wordt u omringd door de meeslepende melodieën van klassieke muziek, walsen en bekende stukken uit diverse opera’s, operettes en musicals. Bereid u voor op romantiek, humor en onvergetelijke momenten!

Wanneer speelt André Rieu op het Vrijthof?

Gedurende drie weekenden in juli 2023 speelt André Rieu op het Vrijthof in Maastricht.

– Weekend 1: Donderdag 6 juli | Vrijdag 7 juli | Zaterdag 8 juli | Zondag 9 juli

– Weekend 2: Donderdag 13 juli | Vrijdag 14 juli | Zaterdag 15 juli | Zondag 16 juli

– Weekend 3: Donderdag 20 juli | Vrijdag 21 juli | Zaterdag 22 juli | Zondag 23 juli

Laat u culinair verwennen met een smaakvol menu van regionale producten en bekende Maastrichtse ingrediënten. Onze terrasarrangementen bieden een unieke kans om te genieten van de muzikale pracht van André Rieu, terwijl u smult van een heerlijk diner.

Beleef een unieke avond met André Rieu op het Vrijthof

Verzeker uzelf van een plekje en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Wij verwelkomen u graag met heerlijke gerechten, adembenemende muziek en een betoverend mooi terras. Tickets voor het Terras Arrangement zijn beschikbaar op onze website.

Klik hier om uw tickets direct te bestellen!